/ Home / B2B

Wil je als bedrijf iets kopen bij Coni-design? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. Wil je een grote hoeveelheid afnemen? Wil je een leuke pakket of geschenk aan je medewerkers geven? Alles is mogelijk! Stuur ons even een mail met je wensen en wij maken een passende offerte voor je.

Wil je graag het merk Alwero inkopen voor je bedrijf, winkel of webshop? Wij zijn tevens distributeur van het merk Alwero. Ga naar Alweroshop en vraag daar je inlogcode aan zodat je direct de artikelen van Alwero kunt inkopen voor bedrijf.

Wij zijn de Nederlandse distributeur voor het merk Alwero. Een prachtig merk dat al hun artikelen maakt van wol. Ze gebruiken de mooiste wol voor hun ontwerpen. Wol is een natuurproduct dat ademt, niet zweet en heerlijk warm is. Zelf had ik altijd koude voeten totdat ik de sloffen van Alwero ben gaan dragen. Ik ben echt verliefd geworden op dit merk en daarom ook super blij dat ik deze artikelen met jullie mag delen.

alwero distributeur b2b wholesale groothandel    alwero distributeur b2b wholesale groothandel

WIE IS ALWERO:

Zoals ze bij ALWERO zelf zeggen: “Wij zijn de wool factory. We zijn geen grote winkelketen. Wij zijn mensen, die dicht bij de natuur leven. ALWERO betekent respect voor natuur, mens en tradities. We zijn trots op ons team. Het is dankzij hun kennis, vaardigheden en toewijding dat ALWERO-producten meer zijn dan textiel: het is wollen handwerk.”

Het familiebedrijf is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur, in het zuiden van Polen, waar de schapen grazen in de bergen, vindt ALWERO de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol. 

Door de jaren heen heeft de familie veel ervaring opgedaan en zich gespecialiseerd op het gebied van het maken van wollen kleding en accessoires. Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert ALWERO een wereld van comfort.

Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van ALWERO wereldwijd gewaardeerd worden.

Gratis verzenden

Bij een minimale bestelling van €70,-

Alle bestellingen,

binnen 48 uur verstuurd.

Created with Sketch.

Vragen?

Stuur een mail naar info@coni-design.nl

Wat klanten zeggen

Product naam : Alwero Bodywarmer "Alpen ADULT 100% wol" Beige
Ik heb zelf de beige en...
Jaimy B.
23 May 2021
Product naam : Alwero "Babyslof Emo 100% wol" Naturel
Snelle levering, keurig...
Joy K.
09 May 2021
Product naam : Alwero 3403 Deken Thumbled - 100% wol - beige
Deze deken ligt heerlijk op...
Lydia V.
05 Apr 2021
Product naam : Alwero Bodywarmer "Alpen ADULT 100% wol" Beige
Heerlijk warm en zacht! Zo...
Linda H.
29 Mar 2021