/ Home / B2B

Wij zijn de Nederlandse distributeur voor het merk Alwero. Een prachtig merk dat al hun artikelen maakt van wol. Ze gebruiken de mooiste wol voor hun ontwerpen. Wol is een natuurproduct dat ademt, niet zweet en heerlijk warm is. Zelf had ik altijd koude voeten totdat ik de sloffen van Alwero ben gaan dragen. Ik ben echt verliefd geworden op dit merk en daarom ook super blij dat ik deze artikelen met jullie mag delen. Heb je een winkel of webshop en zou je Alwero graag aan je assortiment toe willen voegen? Stuur dan even een mail met je gegevens naar info@coni-design.nl

Alwero-jas-b2b-distributeur  Alwero-jas-b2b-distributeur

WIE IS ALWERO:

Zoals ze bij ALWERO zelf zeggen: “Wij zijn de wool factory. We zijn geen grote winkelketen. Wij zijn mensen, die dicht bij de natuur leven. ALWERO betekent respect voor natuur, mens en tradities. We zijn trots op ons team. Het is dankzij hun kennis, vaardigheden en toewijding dat ALWERO-producten meer zijn dan textiel: het is wollen handwerk.”

Het familiebedrijf is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur, in het zuiden van Polen, waar de schapen grazen in de bergen, vindt ALWERO de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol. 

Door de jaren heen heeft de familie veel ervaring opgedaan en zich gespecialiseerd op het gebied van het maken van wollen kleding en accessoires. Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert ALWERO een wereld van comfort.

Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van ALWERO wereldwijd gewaardeerd worden.

SPOTLIGHT

10 en 11 maart staan we met een deel van de Alwero collectie op Spotlight in de beursfabriek in Nieuwegein. Kom je ook de collectie van Alwero bekijken?

Tickets zijn gratis verkrijgbaar: https://registratie.spotlight-event.nl/nl/home

Gratis verzenden

Bij een minimale bestelling van €70,-

Alle bestellingen,

binnen 48 uur verstuurd.

Created with Sketch.

24/7 Support

Bereikbaar via WhatsApp: 06-22788055

Wat klanten zeggen

Product naam : Rustik lys - Dinerkaars Stone - 2,1x12cm
Mooie kleine kaarsjes, na...
Karin B.
12 Jun 2019
Product naam : OYOY - Regenboog mobiel voor je baby
Erg leuke spullen van het...
N K.
24 May 2019
Product naam : Spiegel Art 1 Broste Copenhagen
Snelle en zorgvuldige...
Annet V.
28 Apr 2019
Product naam : Alwero - Wollen Pantoffel - Boots - Lichtgrijs - 100% wol
Ik heb deze pantoffels naar...
L. D.
28 Jan 2019