/ Home
blog1

blog1

 (1665)    (0)

  Blog

DOEN waar je blij van wordt!

Waar is Coni-design begonnen? Een vraag die we alleen kunnen beantwoorden als we een tijdje terug in de tijd gaan. In 2012 hebben we een reis gemaakt naar Indonesië. Prachtige ongerepte natuur, maar ook mooie producten gemaakt van natuurlijke materialen zoals boomstamtafels en stenen waskommen van riviersteen. We zijn begonnen met het importeren van 2 boomstamtafels en nu hebben we een webshop staan met meer dan 100 verschillende artikelen en hopelijk volgen er nog veel meer! Best een beetje trots.

Sinds mei 2018 is deze nieuwe webshop in de lucht met als extraatje de blogs die we gaan schrijven. Als 1e blog wil ik graag wat meer over onszelf vertellen en over het ontstaan van coni-design. Waar staat coni-design voor? Nou eigenlijk heel simpel… onze namen COra en NIels samengevoegd wordt Coni en design staat voor de kwaliteit en unieke producten die we verkopen.

Zoals gezegd zijn we begonnen met het importeren van 2 boomstamtafels. Heel erg spannend voor ons, want we moesten eerst de tafels betalen en daarna gingen ze op reis met de boot. Een tocht van ongeveer 8 weken, daarna volgt het inklaren en ervoor zorgen dat ze ook nog bij je thuis worden afgeleverd. Dat is gelukkig allemaal goed gegaan en de eerste 2 tafels hebben we via Marktplaats verkocht om te kijken of er vraag was naar de tafels. Dit was het geval en zo hebben we besloten om er nog meer te gaan importeren, een webshop te bouwen en nog meer artikelen te gaan inkopen die bij de sfeer van de tafels passen.

In mei 2014 was onze 1e webshop in de lucht en konden we starten met de verkoop via onze site. De verkoop valt in het begin een beetje tegen, maar we groeien wel dus we gaan gewoon vrolijk verder. In 2015 wordt ons zoontje geboren ons 2e kindje. In 2013 hebben we ook al een prachtige dochter gekregen. Jaja een koningsgezin met een zoon en een dochter, wat wil je nog meer zou je denken? Hartstikke leuk 2 kids maar ineens wordt je toch best druk met 2 kinderen, een drukke baan en een eigen webshop. In 2016 zei mijn lichaam dan ook STOP tot hier en niet verder! Ik kreeg een burn-out en heb een hele tijd thuis gezeten. Ik was niet in staat om te werken en dus ook niet om naar de webshop te kijken. Dit heeft bijna 2 jaar geduurd. In die tijd ga je veel beter naar jezelf kijken, wat vind ik nou belangrijk in het leven en wat zou ik heel graag willen doen.

Mijn hart ligt bij Coni-design. Heerlijk hele dagen spullen inkopen waar je zelf achter staat en die je ook nog eens heel mooi vind (stiekem koop ik het ook voor mezelf). Je eigen tijd in kunnen delen en wanneer je gezin je nodig heeft ben je er gewoon. Eigen baas zijn en aan niemand verantwoording af hoeven leggen. Hoe fijn zou dat zijn? Maar hoe gaan we dat doen? Gaan we dat financieel wel redden? Kan ik die verantwoordelijkheid wel aan? Allemaal vragen die door je hoofd spoken. Voor mijn burn-out durfde ik daar niet eens over na te denken. Ik ging mijn vaste baan toch niet opgeven voor als die onzekerheden. Nu dacht ik er anders over…. Wat zou ik het liefste willen doen? Met Coni-design bezig zijn. Wat vind ik belangrijk? Er voor mijn gezin kunnen zijn als dat nodig is. Wat kan ik er gebeuren? Dat ik niet genoeg verdien. Oplossing: of weer gaan werken, of kleiner gaan wonen. Conclusie: We gaan er gewoon voor! Coni-design is wat ik het liefste doe en waar ik blij van wordt. Mocht het niet zo gaan als we hadden gehoopt dan komt daar ook wel weer een oplossing voor.

Nu staat er een nieuwe webshop waar ik toch best trots op ben. Ik hoop jullie een klein beetje geïnspireerd te hebben met mijn verhaal : Doe waar je blij van wordt! Neem eens een kijkje in onze webshop om te kijken of je net zo blij wordt van de artikelen als ik.

Liefs,
Cora

 (1665)    (0)

Gratis verzenden

Bij een minimale bestelling van €70,-

Alle bestellingen,

binnen 48 uur verstuurd.

Created with Sketch.

Vragen?

Stuur een mail naar info@coni-design.nl

Wat klanten zeggen

Product naam : Alwero Bodywarmer "Alpen ADULT 100% wol" Beige
Ik heb zelf de beige en...
Jaimy B.
23 May 2021
Product naam : Alwero "Babyslof Emo 100% wol" Naturel
Snelle levering, keurig...
Joy K.
09 May 2021
Product naam : Alwero 3403 Deken Thumbled - 100% wol - beige
Deze deken ligt heerlijk op...
Lydia V.
05 Apr 2021
Product naam : Alwero Bodywarmer "Alpen ADULT 100% wol" Beige
Heerlijk warm en zacht! Zo...
Linda H.
29 Mar 2021